Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Imholz Installatietechniek en Montage

Uw partner in (ver)bouwenNijverheidstraat 6c
3144CL Maassluis

Telefoon:

010-7860920

Fax:

010-5923397

E-mail:

Website:

http://www.klusideeen.nl

KvK:

24362104
Social Media

Imholz Installatietechniek en Montage heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies


Deze aannemer doet veel werk met onderaannemers en houdt zich voornamelijk bezig met loodgieterswerk. Dit om de simpele reden dat er totaal geen vakbekwaamheid is met betrekking tot het plaatsen van tegels (groot of klein) en voornamelijk zijn eigen onprofessionaliteit verwijt aan de type tegel of badkamer. Laat je niet in de maling nemen door dit bedrijf. Na een hele slechte ervaring zal ik dit bedrijf nooit aanbevelen. Zijn klussen zijn dusdanig slecht en onveilig uitgevoerd dat er een totale herverbouwing moest komen. Bij een eventuele vooruitbetaling heeft het bedrijf al de zakken gevuld en zal dan niet meer snel overgaan tot in ons geval een concrete oplossing. Huur dit bedrijf niet in, je komt bedrogen uit.
door: Atrax op 28/2/14


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.