Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Ondernemershuis Maassluis

dé netwerkplekBurgemeester de Jonghkade 19
3143CB Maassluis

Telefoon:

010-7650020

E-mail:

Website:

http://www.ondernemershuismaassluis.nl

KvK:

55981836


Specialiteiten:
Netwerkplekken en vergaderruimtes voor flexwerkers

Bedrijfsomschrijving:
Heb je af en toe een leuke werkplek nodig of wil je samen met anderen werken? Bij Ondernemershuis Maassluis vind je de perfecte oplossing. Je kunt in een representatieve ruimte werken en gebruik maken van draadloos internet, vergaderruimtes en andere faciliteiten.

De flexwerkplekken bevinden zich in een sfeervolle ruimte met professionele uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Bij ieder bezoek kun je je eigen werkplek uitkiezen. Ook is dit een mooie gelegenheid om met andere gebruikers te netwerken.

Bij Ondernemershuis Maassluis kun je een flexibele werkplek huren vanaf een dagdeel (4 uur). De vergaderkamer is te huur per uur. Ook is het mogelijk om een postlocker te huren waardoor je Ondernemershuis Maassluis als postadres kunt gebruiken.

Wil je meer weten over een flexwerkplek bij Ondernemershuis Maassluis? Bezoek dan de website voor meer informatie of neem contact op voor het maken van een afspraak!

Foto's


Bedrijfsfoto Ondernemershuis Maassluis

Social Media

Ondernemershuis Maassluis is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.